Vart är vi?

Det blev lite ändrade planer ang hur både jag och Ida kände! Så av flera olika anledningar har vi valt att slouta blogga här iaf ett tag till. Ida har slutat bloggat helt som det ser ut nu och mig hittar ni nu mera på http://Cavallii.blogg.se !

Hoppas att ni som är kvar här följer med mig till Cavallii!! :D
See you!

Engelska lektion!

Har precis haft engelska lektion och nuväntar snart Biologi lektionen :)
Har kommit under fund med att sedan vi bytte lärare i Engelska så har engelskan i sig blivit mycket, mycket roligare även om jag har svårt för vissa bitar så är det roligare!! :D 
 
Missade att skriva om ridpasset igår eftersom jag kom hem sent.. Men det gick SUPER bra han var jätte fin, min prins!! :3
 
Nu ska jag på Biologi, uppdaterar senare! (y'

Skolan!

Sitter i skolan och ska strax springa och äta för att sedan gå till Java eller Wasa inte helt bestämt än vilket det blir men någon av dem blir det. Blir att gå dit och fika samtidigt som jag tänkte räknalite både i fysiken och i matten! Fysiken är lite bökig tycker jag eftersom det mesta, nästan allt är nytt där för mig. Visst kunde jag lite sedan innan men samtidigt har jag inte haft ren fysik tidigare i grundskolan. Men det ska nog gå bra, bara man kommer in i det lite mera!!

Idag blir det att prova dressyrsadeln jag har hemma igen. Troligen på ett gärde eller också uteritt, har inte riktigt bestämt mig så vi får se lite! Skriver om hur ridpasset gick ikväll.. Funderar på att eventuellt rida ut "nya" rundan men vi får se lite vad jag känner för när jag kommer till stallet!

Imorgon ska Emma med och fotografera plus filma. Så ska försöka lägga upp lite nya bilder här, såfort jag fått de från henne (y' Sen på onsdag så är det hoppträning! Så tänkte höra med er redan nu vad vill ni se? Film eller bilder? Eller både och? :)
 
Nej nu måste jag skynda till maten! :))



Dissar och Hissar!!

Vill ni att vi gör fler Hissar och Dissar? Är det roligt att se vad vi dissar resp. hissar? :)
Eller är det något annat speciellt ni vill se? :)
 

Trötthet!

Har under dagen vart väldigt seg och känt att jag kunnat somna till och från hela dagen. Men samtidigt har jag vart pigg? Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan men skum är den! ;)

Iaf, blev det att jag sov hos Fanny natten som var. Skulle ha sovit i stallet men blev uppe hos henne istället. Kollade på en film igår innan vi somnade, efter de att vi hade ätit max haha (y' Den var bra. Men när den var slut blev jag as rädd då Fanny pratar i sömnen ibland.. Hmm. Lär mig nog aldrig att de finns de som pratar i sömnen x)

Blev att jag åkte hem sen en sväng för att sedan cykla till stallet senare på dagen. Hade mockat på morgonen så skulle "bara" göra maten och rida vilket gick bra. Tog en extra stund att göra allt så det var en som kom med en dressyrsadel som jag provred i dag! Saknar verkligen att ha en dressyrsadel.. Dressyr är ju faktiskt de jag rider mest. Och är ju dressyrryttare i botten någonstans..? Gick iaf bra att rida red ut runt "Sättertorp" vet inte riktigt hur länge jag var ute men blev nog närmare 40-60 min någonstans. T följde med och gick vilket var kul även fast jag travade alt galopperade fram och tillbaka stundtals! :)



Sadeln låg bra, men blir att rida i den några fler gånger innan jag bestämmer mig. De har även min "gamla" dressyrsadel på prov, så håller tummarna att vi ev kan byta sadel med pengar emellan! Men vi får se hur det blir allt är inte helt klart än och jag vill prova rida i denna mer innan jag bestämmer mig helt och hållet!! :)

Nej nu måste jag gå och lägga mig det är faktiskt skola imorgon igen. Börjar åtta jobbigt nog, men slutar å andra sidan halv ett (y'' God Natt!
 

Det kryper i fingrarna...

Nu händer det så mycket i livet och jag har vart borta från bloggen så länge att det riktigt kryper i fingertopparna! 
 
Först och främst så kommer mitt nya objektiv (!!) förmodligen imorgon, kan komma på tisdag. Det är mitt absoluta drömobjektiv som jag sparat till så länge jag kan minnas. Nikon Nikkor AF-S 70-200 f/2.8 ED VR II.
 


Sen så har jag en del privatfotograferingar på G + en tävlingsdag i Surahammar där jag ska fota :)
Testade att fota Lizz ute på balkongen igår med reflexskärm. Vi har altangolv på våran balkong (wannabe villa) och med reflexskärmen som framhävde Lizz bruna sida så blev det riktigt fint faktiskt :)
 



Veckan...

... har ändå gått ganska snabbt och det märks tydligt att skolan har dragit igång samtidigt som det även börjar bli mörkare på kvällarna. Rocky har varit väldigt pigg hela veckan, vilket har vart skönt. Även svullnaden som han har haft till och från är nu borta helt! Vilket är super skönt.
 
I fredags var jag ute och red närmare två timmar barbacka i både skritt, trav och galopp och ibland frågarsätter jag faktiskt vad jag har för häst? Han är hur go som helst, om jag skulle hamna minsta snett och påväg av då hjälper han mig att rätta till de genom att gå däråt eller sakta ner :3 Bästa kompisen ever!! <3
Ridturen var mysig även om jag var väldigt trött efter jobb från sju till halv elva och sen skola från elva till fem. Så var han ändå underbar och gjorde precis de jag bad honom om, alla gånger utom en. Men ibland äre lite kul när han lägger in lite egen vilja men då givetvis inom rimliga gränser! ;)

Igår blev det ett pass i paddocken där T hjälpte mig. Början av passet var han super fin, i alla gångarter! sen blev han lite trött och provade då med att ta upp huvudet vilket vi fick jobba med tills han "gav sig" igen. Men allt som allt så var han jätte fin vilket var kul. T provade även att rida på slutet vilket var en rolig syn, då de inte är så många som får rida honom samt så hade hon inte ridit på ett tag heller.. Men det gick finemang! (y'

Rocky hos förr förra ägaren!  Lite skillnad eller vad tycker ni? ;)
 
Nu ska jag snart gå upp och äta något och sen blir det att ev plugga lite efter jag duschat. För att sedan träffa kompisar och sist men inte minst ta stallet :) Nu ska jagg fixa och sen äta plus duscha ha det så bra! :))

P.s. Hoppas att ni inte är allt för besvikna över dålig uppdatering. Men från min sida har det vart en tid i mitt liv som vart lite upp och ner och då inte haft varken ork eller lust att blogga, tyvärr! D.s.
 

RSS 2.0