Hur gick de? Jo....

.... dressyrpasset gick super! Han var lite stel i början men efter en stunds ridning och böjdning samt ställning så blev han mjuk och fin igen :) Känns så skönt att inte rida i paddocken så ofta men ändå kunna rida igenom honom där någon gång i veckan, utan att han är jätte stel och "kantig". Han har blivit så himla mycket finare både när man rider ut och även när man rider i paddocken! Så himla kul :')
Här är två bilder från dagens pass.. Pappa var med och fotade en sväng dock hann det bli gränsfall till för mörkt :/ Men ett par blev fina ! :) Tack för hjälpen!

 
 
I morgon blir det nog en LUGN uteritt. Han har ju gått på två längre turer nu i två dagar och sen detta pass idag. Så tror han kan behöva komma ut lite och bara ta det lugnt och inte ridas mer än max en timme i skog och mark. Beroende på morgondagens väder så får vi se hur och när det blir.
På kvällen i morgon blir det iaf att hålla lektion igen, vilket ska bli kul! Hade en lektion i dag också, var första för henne. Men tycker det gick bra, trotts allt. Endel saker fick man vrida lite på för att lättare kunna förklara så var halvt slut i huvudet efter det. Men det var super kul och mycket lärorikt!! Så blir garanterat fler gånger (y'

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0