what if i told you... i'm me.

Dagen har inte vart särskilt händelserik... Däremot så fick jag reda på (och själv uppleva) att min häst förvandlas till ett monster vid intag. Hon är ju, precis som alla andra hästar på myrby, dökär i Marconia. ↓
 
 
Cristall går i samma hage som Marconia och Izadora, men Izadora går mest för sig själv ändå för Cristall låter ingen annan häst komma i närheten av Marconia. Nobel, som går i hagen som angränsar till deras hage, är Cristalls svurne fiende. Så fort hon får syn på honom, han kanske råkar vara lite för nära eller bara gå förbi, så blir hon rent utsagt skitförbannad och ser ut som hon vill ha ihjäl stackarn. Hon tar till alla metoder hon kan komma på för att hålla honom borta, såsom sparka och stegra mot honom, pipa som en och annan gris, slicka öronen bakåt och (närapå) visa tänderna i ett försök att se farlig ut... Själv är hon så fastklistrad vid Marconia att man inte ens kan ta ut henne utan att Cristall på något sätt också lyckas hamna utanför hagen. Hon har sparkat mot människor för att hon är sur på andra hästar och stegrat när saker inte passar henne. Vart tog min lilla bebis vägen? Hon som man kunde släppa ihop med vem som helst, för hon gjorde aldrig någonting? 

Jag får försöka med att sätta en kedja på grimskaftet, för det hade tydligen hjälpt lite med att få tillbaka respekten för människor (som det är nu så skiter hon fullständigt i om eller vart det står en människa). Nobel har ju vissa skador efter att ha blivit sparkad av en tidigare häst som var överkär i Marconia, Madicken håller på att tända eld på betonggolvet i sina försök att gräva sig ur Boxen när Marconia inte är inne och Marconia själv har diverse bucklor efter att ha haft lite för förtjusta valacker i sin hage. 
 
Och kaoset på Myrby Gård fortsätter...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0